BALLS & GLORY GENT

BALLS & GLORY GENT Balls & Glory Gent

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 152 beoordelingen
9 apr 2021 om 5:49 Een rauwe gehaktbal en salade met uitgelopen dressing. Voor 15€. Triestig.
3 apr 2021 om 20:26 Heel lekker, snel geleverd. Top!
25 mrt 2021 om 12:25 De bezorger was wat te laat maar daar viel ik niet over. Waar ik wel vooral een probleem mee heb is hetgeen je maar krijgt voor je geld bij Balls & Glory op bestelling. Ik betaald 25 EUR!! Voor een super kleine kom en een extra ball. Weggesmeten geld.
10 mrt 2021 om 14:21 altijd lekker
4 feb 2021 om 21:29 Heel lekker, snel en vriendelijk geleverd!
29 jan 2021 om 6:45 Lekker, snel geleverd en een megagroot dessert erbij. Top!
27 jan 2021 om 20:32 De kip en meat ballen waren prima. De veggie gehaktballen vielen wat tegen, zeer specifieke smaak van kruiden?
27 jan 2021 om 12:09 Lekker, maar er mocht iets meer saus zijn
26 jan 2021 om 22:11 Heel lekker , voor herhaling vatbaar maar wel wat duur voor wa stomp en gehakt................
23 jan 2021 om 14:33 De nostalcheese raclettebal met stoemp en gravy werd snel geleverd en was overheerlijk lekker! We misten echter een bepaalde kaaservaring, we hebben tijdens het eten niet echt kaas geproefd terwijl we hier wel op gehoopt hadden.
11 jan 2021 om 20:22 Eten was warm en lekker en op tijd bezorgd
11 jan 2021 om 13:54 Wij hadden spaciaal gebeld naar bals & glory op te weten wat er in de ballen van vuling zat. . Er was ons truffel & champignons beloofd en hebben toch iets anders gekregen en zware teleurstelling.