BALLS & GLORY GENT

BALLS & GLORY GENT Balls & Glory Gent

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Balls & Glory Gent. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 17:15 Lekkere vegetarische bal met fris slaatje!
27 jun 2022 om 5:39 Om 8u30 besteld, maar het restaurant heeft de bestelling net voor 9u (=sluitingsuur) ontvangen, waardoor hetgeen we besteld hadden, niet meer beschikbaar was. M.a.w. een ontevreden klant:(
23 mrt 2022 om 19:22 Vlotte levering, vriendelijker bezorger, fantastisch lekker balls! Top!
10 mrt 2022 om 21:21 Het was zoals steeds super lekker. Het werd sneller geleverd dan verwacht!
2 mrt 2022 om 21:20 Ordered pasta salad on top of 2 menues. Delivered were just the 2 menus. But i paid for 2 menus and the pasta salad. I personally cant understand how this mistake can even happen. For that price i'd expect more in quality. Never again. Thanks
28 dec 2021 om 21:10 Gehaktbal was lekker maar de wortel pure was niet zo lekker deze keer de ander keren was het lekker nu echt minder
23 dec 2021 om 20:17 Altijd een verrassing welke vulling het zal zijn. Smaakvol en lekker! Een aanrader…
25 nov 2021 om 18:18 1 van de drie bestelde maaltijden was niet hetgeen wat er besteld was :((
6 nov 2021 om 22:37 2 ballen met 3 kazen besteld maar slechts 1 ervan was met kaas. Zeker niet dezelfde kwaliteit als op Tomorrowland. Zeer vriendelijke persoon voor de levering.
31 okt 2021 om 10:12 Bezorgtijd 1u15 ipv 25 minuten... Niet handig met hongerige kinderen :-) Gelukkig was het lekker!
5 sep 2021 om 17:31 Even better than I remembered!
11 jun 2021 om 20:11 Super lekker! Ook de kaasballetjes waren